HBO öppnat sina portar i Sverige

Då har (äntligen) den Amerikanska TV/Film jätten HBO öppnat sina portar i Sverige och övriga Norden och nu kan du prenumerera på streaming från HBO Nordic som tjänsten kallas i våra trakter. Nu har jag faktiskt inte ens hunnit testa utbudet … ni vet, jul kan störa den normala planeringen 😉 Men jag kunde inte vänta med att skriva inlägget tills efter jag testat allting, förklaring kommer …

Precis en vecka för julafton fick jag min inbjudan via mail, jag hade anmält mitt intresse tidigare, ok, trevligt tyckte jag och började direkt att lämna uppgifter för att, som jag trodde, prova på deras tjänst, reklamen hade sagt nåt om en månad fritt så jag tog det för självklart att en gratis testmånad låg på bordet precis som Netflix och ViaPlay kör.

Förvånad så var det inte alls någon test period, den var en månads rabatt om man skrev ett helt års kontrakt !! Ahh, aningen irriterande, visst, HBO har riktigt riktigt högkvalitativa TV serier men å binda upp sig ett helt år utan att få se vilka filmer som fanns i utbudet kändes inte alls intressant, det är ju inte så många nya serier och avsnitt som släpps varje månad.

Nu var jag inte den ende som blev besviken och irriterad, bara drygt ett dygn efter det första mailet med inbjudan så kom det ett nytt mail, de hade lyssnat på de eventuella kunderna och nu var det en gratis månad utan förpliktelser 😀

OBS Det erbjudandet är exklusivt för dem som registrerar sig för ett nyhetsbrev på hbonordic.com senast den 31:a December 2012.

Det som jag verkligen gillar med HBO förutom den höga kvalitén på de serier som de producerar så som Sopranos, The Wire, Oz, och Game of Thrones och många flera, så är det faktum att alla serier, alla säsonger finns tillgängliga, det spelar ingen roll om serien är 10 år gammal, de plockar inte bort någonting!

Ok, det finns mindre bra saker, eller i alla fall en sak som både HBO och Netfix har gemensamt, de visar inte hela sitt sortiment på hemsidan, du måste anmäla dig för att kunna se exakt vilka serier och filmer som finns i utbudet, klaga gärna på dem så kanske de ändrar sin policy så att man säkert vet vilket utbud som finns.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

CAPTCHA ImageChange Image