Hemförsäkring och armbågar

EurekaJag kanske måste göra skäl för namnet på bloggen ibland, nu tar vi ett inlägg med Lite av varje!

På söndagskvällen satt jag och slösurfade runt lite grann som så många av oss gör, hjärncellen brukar väl inte vara så pigg just vid dessa tillfällen men plötsligt dök en tanke upp, jamen jag har ingen hemförsäkring!

Nu är jag inte känd för att slamsa med sånt men det beror på att det försäkringsbolag där jag hade min hemförsäkring tidigare fick för sig att höja premien, vilket är helt ok, sånt är helt normalt. Dock är det inte normalt att rakt upp och ned göra en premiehöjning på hela 28%, detta till en kund som aldrig utnyttjat försäkringen heller! Tack och adjö XX, tänker inte göra reklam för dem, inte ens negativt.

Då är det kanske läge att fixa en hemförsäkring illa kvickt innan det händer nåt. Nu är det en riktig djungel med alla försäkringsbolag, i alla fall för dem som inte är så insatt eller intresserade och jag passar in i dessa kategorier. Ok, tog och Googlade på ”billig hemförsäkring” och hittade sajten Billighemförsäkring.com där jag hittade ett bolag som har en av de viktiga saker som jag vill ha i en hemförsäkring, mina prylar blir försäkrade till fullvärde!

Kan förresten kasta in ett tips om någon läsare har eller kommer att köpa bostadsrätt, man bör ha en extraförsäkring som gäller för just bostadsrätter, alla försäkringsbolag har ett sådant tillägg, kostar några hundringar, men ta första och kolla upp med din förening om de har tecknat ett sådant avtal för alla medlemmar redan, när jag köpte bostadsrätten så gjorde jag missen att inte kolla, slösade och hade en dubbelförsäkring under ett år.

När jag nu är på tipshumör så bara måste jag ta en annan sak också som jag kollade upp, ibland blir det även någonting nyttigt gjort när man slösurfar, eller försök till i alla fall. Har fått problem med vänster armbåge, jag vet precis varför men tänkte kolla om det stod några tips på nätet om just ”tennisarmbåge” och hittade sidan Tennisarmbåge.net som hade ett bra och givande innehåll, speciellt för en novis som jag.

Ögnade genom en del av all information och på ett ställe så här stod så här: ”aktivitet utan att ge kroppen tillräcklig återhämtning mellan träningspassen” … nja, exakt den biten kändes inte helt passande på mig, jag har ont i armbågen på grund av den fula ovanan att vila vänster armbåge på skrivbordet och stödja hakan på vänsternäven när jag surfar, ganska komiskt, tror inte det räknas som ”träningspass” 😀

Vi tar ett tredje tips när jag nu är på skrivhumör, födelsedagar närmar sig på horisonten och jag tänkte slippa att få panik de sista dagarna och leta reda på någonting bra i god tid för en gångs skull. Hittade en sajt med brasiliansk bikini, jamen det måste ju passa helt ypperligt, åtminstone enligt min åsikt, bara hoppas mottagaren tycker idén är lika bra. Ska jag vara ärlig så har jag inte köpt ännu, måste försöka lista ut hur jag ska försöka smyga runt måttbandet på ett diskret sätt, ska nog fixa sig. Det fanns även en riktigt bra tabell som listade mått och storlekar mellan olika länder, storlek 42 på ett plagg i Spanien är inte alls samma som storlek 42 i Italien.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

CAPTCHA ImageChange Image