Hyr en varg

Att slösurfa framför datorn har faktiskt ganska ofta sina positiva sidor, ok, det blir lite grann med slöseri med tid när man kunde gjort någonting nyttigt men då har man kanske aldrig hittat den där hemsidan som var så bra, har ett perfekt exempel nedan!

Hittade en riktigt kul hemsida där man kunde hyra maskot Gävle i form av varg för några timmar eller en hel dag, för pr-syfte eller kalas för stora och små barn eller kanske för studenten eller någon möhippa.

Det känns som möhipporna som drog genom varje centrum i Sverige för några år sedan har lugnat sig, tack för det men det skulle vara lite kul om blivande bruden var tvungen att dra med sig en två-meters-varg på sina uppdrag, då kan till och med jag se humorn i det hela 🙂

Det känns som att just denna idé är så pass ovanligt och därmed uppseendeväckande och kul så den passar in i nästan vilket jippo som helst, det går även att skicka ett ”Kramogram” med vargen, kul idé och det är säkert några som hoppar till när en stor tvåbent varg vill börja gosa 😉

Så om du känner ett stort behov av att hyra en maskot i Gävle, eller möjligen i Stockholmsområdet verkar funka också, så är det bara att surfa in på www.hyramaskot.com och kontakta vargen.

 

Det kan hända att jag fastnande för där hemsidan lite extra eftersom den tecknade vargen i loggan hade klara likheter med en av mina favoriter när jag var barn … ok då, han ligger ganska högt upp fortfarande – Wile E Coyote, vargen med tusen och en idéer hur han skulle fånga roadrunnern, undrar om ha lyckats någon gång … troligen inte! Varsågod, ett smakprov:


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

CAPTCHA ImageChange Image