In White Four You?

En del företagsnamn talar tydligt om vad företaget säljer. Bodins Bageri är det ju ingen tvekan om vad de håller på med för verksamhet och Lekmer är ganska tydliga med att det är leksaker de har i fokus.

Samtidigt finns det en hel del företag som tror sig vara tydliga men som kanske inte är det. Den som hör namnet ”Inwhite For You” kan koppla samman detta med en rad olika branscher. Ex:

Invite for you – Dajtingsida?

In White For You – Bröllopskläder till enbart bruden?

Invite for you – Inbjudningskort m.m.

Men vad säljer företaget egentligen?

Inwhite4you.se

Det finns en inredningsstil som är extremt populär i Sverige och som har varit det nu i flera år. En stil som ligger bakom mängder av reportage i kvällstidningar, inredningsmagasin och inredningsprogram i TV – Shabby Chic.

Denna stil har blivit så pass efterfrågad av inredningsintresserade att en rad både mindre och större butiker har öppnats som enbart säljer detaljer som passar denna stil. Bland dessa finns exempelvis InWhite4you. Den som är insatt i Shabby Chic förstår direkt varför företaget har valt detta namn. Vitt är nämligen stilens huvudsakliga färg. Alla stilar har sina färger men det är sällan som en färg dominerar så mycket som det gör i Shabby Chic. En antikvit färg som är ruggad och slipad så att detaljerna ser lite äldre ut än vad de egentligen är.

Från början, när utbudet av inredningsdetaljer inte var så stort, valde många även att tillverka egna genom att måla och rugga upp färgen med exempelvis sandpapper. Det är självklart möjligt idag också men då utbudet ökat och priserna minskat är det fler som väljer att köpa in inredningsdetaljerna. Än fler som kombinerar egen tillverkning med inköpta detaljar. För inredning – det är att sätta egen prägel på hemmet. På så vis blir alla välkomna in. Det blir som en ”Invite for You”.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

CAPTCHA ImageChange Image