Provmånad med Netflix

Nix, det blev ingen fortsättning med Netflix för mig, som jag skrev tidigare när jag först testade så blev jag inte så jätte imponerad av deras utbud. Visst, det fanns att välja på men inte alls i de volymer jag tycker en prenumeration ska innehålla, framförallt så saknades nyare serier och filmer, många av de serier som finns tillgängliga är sådant man sett något avsnitt på redan för några år, mitt i sömnlös natt, och då på någon av de mindre tv kanalerna som har köpt in gammal skåpmat.

Nyare filmer, det vill säga från de 2-3 sista åren, fanns överhuvudtaget inte alls på menyn, ok, jag kanske missad nån enstaka, men även antalet ”äldre” filmer var ganska tunt, borde varit betydligt fler.

Har man inte matat genom så många filmer och serier så kanske utbudet passar, men å andra sidan, om utbudet känns ok och innehåller mycket man inte sett redan, då är väl intresset för film/serier inte så stort, då är det väl ingen större idé!?

Njaa, väntar in HBO för att kolla vad de nu kommer att erbjuda, jag är lite fundersam om deras utbud verkligen är tillräckligt stort för att attrahera mig men jag gillar den höga kvalitén som är på deras produktioner.

Vill du testa en gratis provmånad hos Netflix så är adressen https://signup.netflix.com/ och här är länken till mitt första inlägg om Netflix.

Kom bara ihåg att säga upp prenumerationen inom en månad om du inte vill fortsätta !!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

CAPTCHA ImageChange Image