Rabattkoder och kuponger är kul

Ibland dyker det upp program på tv:n som visar människor som samlar på sig rabattkuponger i flera år för att sedan handla för flera tusentals kronor men bara betala några ören.

Är inte detta drömmen? Att fylla en kundvagn överfull, gå till kassan och slänga fram en bunt med rabattkuponger för att se hur totalsumman på köpet kryper närmare och närmare 0.

Riktigt så här enkelt är det inte att fynda online, men det finns knep. De flesta butikerna online använder sig av en version av butikernas rabattkuponger nämligen rabattkoder. I stället för att visa fram en kupongs så anger du en kod i kassan för att se hur beloppet minskar. Dock så har de flesta butikerna en begränsning på max en rabattkod i taget vilket gör att det sällan, eller aldrig, kommer så långt ner som till 0 kronor.

Men det kan göra klipp. Bara frakten online kan bli en dyr historia beroende på vad man väljer att köpa. Tunga skrymmande kollin kostar skjortan att skicka. Men med hjälp av rabattkoder kan det bli betydligt billigare. Många butiker tillhandahåller nämligen rabattkoder för att få just fri frakt på sina köp. Hur kan man då hitta dessa rabattkoder?

Jo, det finns nämligen webbplatser som specialiserat sig på att samla rabattkoder för butiker på nätet, rabattkoder som är publika och fria att använda utan förbehåll.

En av dessa sidor är Rabattkodsidan.se, här kan man enkelt söka efter den en passande butik att handla hos, och sedan se om just denna butik har en aktiv rabattkod som gör att det går att spara pengar. Andra vanliga erbjudanden som finns kopplade till olika rabattkoder är prisavdrag i %, prisavdrag i fast belopp eller en gratis produkt eller premie när man handlar.

Så innan du väljer att göra dina inköp online så kolla efter erbjudanden, rabattkoder, rabattkuponger eller andra möjligheter att pressa priset så att du inte betalar med än nödvändigt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

CAPTCHA ImageChange Image