Smartare fakturering med faktureringsprogram i molnet

Alla vi som har företag har förmodligen stött på olika typer av krångel med fakturering och bokföring. Vi är ju inga jättar som kan bygga stora databaser där allt är sammankopplat och sker per automatik, nej, vi får bokföra och saldoföra våra fakturor manuellt. Och det är här problemen brukar börja.

Lösningen?

Fakturera i molnetFaktureringsprogram i molnet! Med ett faktureringsprogram som ligger online slipper du en mängd krångel. För det första får du bättre koll, eftersom programmet automatiskt lagrar dina fakturor. Du ser när en fakturas förfallodatum passerats, du kan enkelt kontrollera saker som när du skickat fakturan o.s.v.

Dessutom ligger ditt kundregister och artikelregister online, så det är enkelt att skapa nya fakturor. Ofta har faktureringsprogrammen också funktioner som låter dig få rapporter och utskrifter om hur mycket (eller lite…) pengar som du har på ingång, du kan skicka fakturorna elektroniskt direkt med själva programmet, och det finns också en mängd andra smidiga saker.

Detta gör alltså att faktureringsprogram är en ovärderlig hjälp för dig som är företagare – du sparar en mängd tid på att fakturera smartare med hjälp av ett program i molnet.

Säkerheten då?

Är det då säkert att ha sin fakturering i molnet? Det rör sig trots allt om relativt känsliga uppgifter… Men svaret är ett otvetydigt ja – så länge man använder sig av en seriös tjänst så är det inga problem. Trots allt så har vi det mesta i molnet nuförtiden – du är väl inte orolig över din mejlsäkerhet eller dina Google Analytics-data om du använder någon av Googles tjänster? Så länge som din egen nätsäkerhet är bra så har du alltså inget att oroa dig över – använd ett faktureringsprogram i molnet och slipp en hel mängd krångel!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

CAPTCHA ImageChange Image